Je bent bijna klaar om te spelen!

Spelregels
  • Uit veel puzzels komen woorden of cijfers die je elders moet invullen. Onthoud en/of noteer deze gegevens.
  • Dit spel is bedoeld voor desktop of laptop met muis: op kleinere schermen zou het kunnen dat bepaalde dingen niet goed werken of niet goed zichtbaar zijn.
  • Speel in je eentje of in een groepje, maar houd de puzzels en antwoorden geheim zodat zoveel mogelijk mensen hier plezier aan kunnen beleven!
  • Klik op de juiste plekken, lees, puzzel, zoek, luister en print of teken als dat nodig is. Kom je er echt niet uit? Ga dan naar onze Facebookpagina voor hulp!
  • Dit spel duurt 3-12 uur! Je speeltijd en voortgang wordt niet bijgehouden. Ga als je later verder wilt spelen direct naar de link van de pagina waar je was gebleven.
  • Voor dit spel moet je soms gebruik maken van het internet of je printer om tot antwoorden te komen.
Klaar om te starten?

Meld je dan aan via onderstaand formulier! Je ontvangt jouw
startcode in een automatische reactie. We gebruiken je mailadres om bij te houden hoeveel mensen spelen. Komend jaar zullen we ook een aantal informatieve mails over onze kamers en spellen sturen.

Met meerdere mensen spelen?  Je kunt allemaal apart inloggen. Gebruik een videodienst om met elkaar te praten en zo kunnen jullie puzzels samen oplossen! Met de meeste videodiensten is het ook mogelijk een scherm te delen als jullie niet allemaal willen inloggen. Maar dan zal 1 iemand het spel moeten besturen.

Loop je vast? Kijk dan eens op ons forum: daar staan veel hints!

Wij wensen jullie veel puzzelplezier!

Team Creators United

Geen code ontvangen? Check je spambox en of je je mailadres goed hebt ingevuld. Nog steeds geen code? Mail ons op [email protected]!